Feilloze installatie van alle elektriciteit!

Geen zorgen om elektriciteitswerken, wij zijn uw elektricien

Om gerust te zijn over de werking van uw elektriciteit is het steeds aangeraden om een professionele vakman in te schakelen. Welke ingrepen u ook wil, het is nooit leuk om achteraf met stroompannes, kortsluitingen of falende elektrische toestellen opgescheept te zitten. Wanneer u alleen maar positieve gevolgen wil ervaren, bent u altijd welkom in onze winkel in Ruiselede of kan u ons gewoon telefoneren.

Als ervaren elektricien voeren wij alle elektriciteitswerken uit van kleine aanpassingen tot volledige projecten.

Nieuwbouw en renovatie

U kan maar beter van start gaan met een elektriciteitsnet dat voor honderd procent betrouwbaar is. Daarom bent u bij ons aan het goede adres wanneer u met een nieuwbouwproject bezig bent. Wij plaatsen het volledige netwerk tot het aansluiten van het laatste stopcontact. Ook bij de renovatie van één kamer tot een hele woning helpen wij met het installeren van de elektriciteit en het kiezen van de juiste verlichting.

Industrie en kmo’s

Niet alleen particulieren maar ook zaakvoerders van kmo’s en bedrijven hebben met ons de juiste elektricien gevonden.Wij werken met gerenommeerde merken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met onze vakkennis voorzien wij uw bedrijf van de ideale elektriciteitsvoorzieningen. Als extra troef bouwen wij onder andere elektriciteitskasten op maat van de klant of project. Op uw vraag kan u zelfs genieten van een 24/24-permanentie bij stroomonderbreking.

Vraag vandaag nog achter onze gratis prijsofferte.