Uw droom, wij realiseren het!

Elektriciteitswerken op uw maat

Met onze firma hebben wij ondertussen vele projecten tot een goed einde gebracht in Ruiselede en ruime omgeving. Deze projecten waren heel uiteenlopend van het uitvoeren van pure elektriciteitswerken tot het plaatsen van subtiele sfeerverlichting in het interieur. Ook in de toekomst staan wij klaar met de meest recente technieken om uw elektriciteitsproblemen aan te pakken. De lichtarmaturen in ons aanbod blijven steeds actueel zodat u kennis kan maken met de nieuwigheden.

Onze realisaties

Renovaties of nieuwbouw? Wij zijn er om uw algemene elektriciteitswerkenuit te voeren. Kabels trekken, zekeringskasten plaatsen,  stopcontacten en lichtschakelaren voorzien, laat het aan ons over om meteen te voldoen aan de meest recente richtlijnen.

Met onze lichtarmaturen en inbouwverlichtingwerken wij uw interieur af zoals het hoort. U zal in ons gamma het juiste armatuur vinden om in uw woon- of badkamer te installeren. Wenst u eerder één geheel te creëren dan zal onze inbouwverlichting zeker een oplossing bieden.

Tot slot regelen wij uw domotica in huis voor een aangenamere levenskwaliteit en vooral om energiezuiniger te kunnen leven.

Maak kennis met onze realisaties en u laat u vandaag nog overtuigen van onze kwaliteiten.