Licht maakt uw interieur compleet!

Vergeet de verlichting niet wanneer u uw interieur laat inrichten

Maak van uw interieur en uw verlichting één geheel door voor ‘Brick-in-the-Wall’ te kiezen. Deze inbouwverlichting sluit naadloos aan op het pleisterwerk. Het lichtsysteem gaat helemaal op in het interieur dat u hebt laten inrichten. Zowel de drukknoppen van de verlichting als de lichtbron zelf zal prachtig samengaan met het decor.

U zal versteld staan van het prachtig visueel resultaat. Deze toepassing kan zowel in moderne als klassieke interieurs. Informeer zeker naar onze mogelijkheden. Wij geven u graag alle advies en richtlijnen om tot een eenheid te komen tussen architectuur en licht.

Alle vormen en kleuren

De opties om uw interieur een serieuze meerwaarde te geven met inbouwverlichting zijn eigenlijk eindeloos. Deze verlichting kan ingewerkt worden in muren en plafonds. Ze zijn functioneel en esthetisch verantwoord in woningen en appartementen maar zeker ook in winkels en kantoren. Dankzij de lichtprofielen kan het concept gebruikt worden om een hoek of wanden in uw winkel te beklemtonen.

De inbouwverlichting kan uitgewerkt worden in alle mogelijke vormen en kleuren. U kan een keuze maken uit ons uitgebreid aanbod of het kan op maat van uw wensen ontworpen worden. U moet enkel kiezen. Wij zorgen voor de uitwerking en de plaatsing met feilloze afwerking in uw muren of plafonds. 

Fijne lichtjes als sterrenhemel in het plafond van de kinderkamer of een ovale blauwe sfeerverlichting in uw inkomhal? Niets is onmogelijk.

Vraag vandaag nog ons ontwerp voor inbouwverlichting in uw interieur.