Licht met een meerwaarde voor uw interieur!

Contacteer ons om uw verlichting te laten plaatsen

Geef uw nieuwbouw of pas gerenoveerde kamer nog meer uitstraling door voor de perfecte verlichting te kiezen. Wanneer u ons betrekt in uw zoektocht naar verlichting zal u versteld van de troeven die licht u kan bieden. Wij adviseren u voor een keuze op maat. Nadien kan u uiteraard op onze elektriciteitswerkeneen beroep doen om de verlichting professioneel te latenplaatsen.

Bij ons zal u snel ontdekken dat verlichting veel meer te bieden heeft dan alleen maar het functionele aspect. De juiste lichtsterkte en het esthetische aspect zijn vrijwel even belangrijk om in iedere kamer een aangenaam gevoel te creëren. Zowel voor binnen- als voor buitenverlichting bieden wij u bijvoorbeeld originele armaturen aan die vervaardigd zijn uit pure materialen. Deze verlichtingsarmaturen hebben een heel breed toepassingsgebied terwijl ze voor een verbluffende verlichting zorgen. Tegelijkertijd geven ze uw interieurdat unieke tintje.

LED-verlichting

Maak ook kennis met ons uitgebreid gamma aan LED-verlichting. Met LED-lampen verbruikt u veel minder energie en de LEDs hebben op zich een veel langere levensduur. U bespaart dus tweemaal! Met LED-verlichting kan u trouwens alle kanten uit. Van hard wit licht tot warme zachte verlichting, het zit allemaal in het aanbod. Verder beschikken wij over alle kleurenlicht zodat u eender welke sfeer kan oproepen. En vergeet niet dat wij op alle lampen twee jaar garantie geven.

Laat het licht u gelukkig maken en contacteer ons nu voor uw project.